menu icon menu icon
blog - Manon Vadelorge

Review : Unwrap Festival 2023

24-10-2023

Stap binnen in het bruisende hart van gaming en design in Kortrijk, waar het Unwrap Festival ons mee nam op een onvergetelijke reis. De laatste trends in games, muziek en film werden uitvoerig besproken door nationale en internationale gastsprekers. Unwrap is het resultaat van een buitengewone samenwerking tussen Howest-DAE, de stad Kortrijk, Hangar K en Wilde Westen, die een krachtige kruisbestuiving tussen entertainmentsectoren hebben gecreëerd.

Amplo is al sinds de eerste editie aan boord en gaf ook dit jaar een talk over freelancen zonder zelfstandigenstatuut, voor een zaal vol enthousiaste studenten en creatievelingen.

Tegelijkertijd konden, op de career fair, jonge starters en werkzoekenden studio’s ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe talenten. Het team van AmploJobs legde hier contacten tussen organisaties en mogelijke kandidaten.

Ook partner Vi.be was aanwezig en schreef een kort verslag.

Met haar 800 bezoekers was Unwrap dit jaar uitverkocht. Zullen de volgende edities groter en grootser aangepakt worden? Als partner van het eerste uur blijven jullie op de hoogte houden. Stay tuned!

Meer informatie over Unwrap

share this

blog

Unwrap festival breidt uit met steun van Amplo

Vier redenen om naar Kortrijk af te zakken voor Unwrap festival

Lees meer

blog

Politiek debat over de audiovisuele sector

De belangen van de audiovisuele sector op de politieke kaart aan het begin van een nieuwe beleidsperiode. De drie belangrijkste punten van het debat op een rij.

Lees meer

blog

Amplo is trotse sponsor van Kunstenfestival Watou.

Lees meer