menu icon menu icon
blog - Manon Vadelorge

Review : Unwrap Festival 2023

24-10-2023

Stap binnen in het bruisende hart van gaming en design in Kortrijk, waar het Unwrap Festival ons mee nam op een onvergetelijke reis. De laatste trends in games, muziek en film werden uitvoerig besproken door nationale en internationale gastsprekers. Unwrap is het resultaat van een buitengewone samenwerking tussen Howest-DAE, de stad Kortrijk, Hangar K en Wilde Westen, die een krachtige kruisbestuiving tussen entertainmentsectoren hebben gecreëerd.

Amplo is al sinds de eerste editie aan boord en gaf ook dit jaar een talk over freelancen zonder zelfstandigenstatuut, voor een zaal vol enthousiaste studenten en creatievelingen.

Tegelijkertijd konden, op de career fair, jonge starters en werkzoekenden studio’s ontmoeten die op zoek zijn naar nieuwe talenten. Het team van AmploJobs legde hier contacten tussen organisaties en mogelijke kandidaten.

Ook partner Vi.be was aanwezig en schreef een kort verslag.

Met haar 800 bezoekers was Unwrap dit jaar uitverkocht. Zullen de volgende edities groter en grootser aangepakt worden? Als partner van het eerste uur blijven jullie op de hoogte houden. Stay tuned!

Meer informatie over Unwrap

share this

blog

Vijf highlights uit de sociale hervorming voor kunstwerkers

En 2024, l’ATA et l’allocation du travail des arts entreront en vigueur, avec d'autres nouvelles règles en matière de droits aux allocations de chômage. AMPLO vous donne cinq nouveautés importantes.

Lees meer

blog

Back to basics: Amplo wie, wat en hoe?

Amplo blijft evolueren en diensten uitbreiden, maar hier geven we nog eens de essentie mee. Wat kan Amplo voor jou betekenen?

Lees meer

blog

Flexibel werken in de entertainmentsector

België breidt flexijobs uit naar entertainment- en evenementbedrijven. Als HR-partner van de creatieve sector biedt Amplo vanaf nu dus ook flexicontracten aan.

Lees meer